Pinterest

Pinterest

2012. márc. 12.

Tavasz ihlette dekor-ötletek

Nnna, minekutána jóóól kitakarítottam, és friss virágillattal teli az otthonunk (három játszint is ontja magából a tavaszt (: ), valamint az idő is annyira csodás, hogy egész eddig tárva-nyitva volt minden ablak, így igazán felfrissült bent is minden, meglehetősen tavasz-dekor hangulatba jöttem. :) Így a tegnap begyűjtött és megígért dekor-ötleteket most mutogatom meg Nektek :)

Elsőként asztalterítékek: 



És a kedvenceim, a nyuszisak: 




És még egy tojásos: 




Ez a legutóbbi szerintem nagyon jópofa, bár kétségeim vannak afelől, hogy bárhol, bármilyen hat tagú vendégsereg elfogyaszt ennyi főtt tojást :)

És akkor még egy kis tavaszi dekoráció-csokor: 


















És végül egy idézet, amit tavaszi keresgélésem közepette találtam, s ami talán egy kis löketet ad a tavaszi fáradtság idején:

"Egy brutális rabló világban mit ér az alázat, szeretet, megbocsátás? Aki nem tülekszik nálunk, az egy autóbuszra sem tud felszállni, mert félrelökik. (...) Mégis mindig hisz az ember valakiben, vagy valamiben... Istenben, megváltásban, tavaszi újrakezdésben, új, jobb, igazságosabb hazában, emberi szóban, nők férfiakban, férfiak nőkben és gyermekekben. A földhözragadt materializmussal (van másfajta is) szemben a hit fölénye óriási, mert a hívő embernek a lehetetlen lehetséges." (Bertha Bulcsu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése