Pinterest

Pinterest

2013. júl. 30.

Babázunk

Gondolom, nem árulok el azzal meglepő információt, ha azt mondom: mostanság Abigél tölti ki a napjaimat, teljes egészében. :) Szépen átalakultak a mindennapok. Hozzászoktam a hajnali ébredéshez - korábban majd' belehaltam, ha korábban kellett kelnem a megszokottnál -, rájöttem, hogy reggel 6-kor járni vásárolni több szempontból is jobb (hűvös van, kevesen vannak, még meleg a péksüti...). Megtanultam értékelni a perceket - pl. hihetetlen gyorsan képes vagyok a mosógépbe betenni, abból kiszedni a ruhát. Megtanultam úgy főzni, hogy közben stand-up komikusként és/vagy énekesként a gyermekemet szórakoztatom. És még sorolhatnám, mi minden változott körülöttem.
Ám ez mind semmi ahhoz képest, ahogy ez a kicsi élet változik napról-napra. Olyan csodálatos figyelemmel kísérni, ahogy nyiladozik a kis értelme, ahogy egyre tisztább a tekintete, ahogy egyre figyelmesebb, barátságosabb, ragaszkodóbb, kedvesebb, türelmesebb (kivéve, ha kajaidő van). Kis manócskánk nagyon erős, két hónapos létére, de már egy pár hete folyamatosan, gyönyörűen könyököl, ha hason fekszik, nézelődik, vigyorog a körülötte lévő játékokra, "beszélget" velünk, ha jön valaki hozzánk, "elmeséli" a vendégeknek, hogy mi újság. :) Szépen fejlődik - közel két kilót gyarapodott a két hónap alatt, és majdnem 10 centit nőtt. Édes kis hurkái vannak a combocskáin - Édesapja szerint olyan, mint egy kis Michelin baba. :) Neki is van jó és rossz napja. Van, mikor nincs kedve dolgokhoz, van, mikor még a pelenkázó melletti falra általam felragasztgatott pillangóknak is vigyorog és gőgicsél. Egy kész kis egyéniség már most. 
És továbbra sem telik úgy el nap, hogy ne adnék hálát könnyeket potyogtatva a jó Istennek, ezért a kis csodáért...





7 megjegyzés:

  1. Édes kicsi Csillag!!!!!Hála érte!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, már nagyon várom, hogy élőben is lássuk!!! Túl leszünk Kata mandulaműtétén, és bejelentkezünk Abigél (és téglamúzeum ;) ) látogatásra.

    Égerék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is nagyon várunk már Titeket!!! Katáért pedig imádkozunk! Szeretettel puszi és nagyölelééés!! :)

      Törlés
  3. A kis Abigél a lehető legjobb helyre született.Ahogy vasárnap is rácsodálkozott a világra a gyülekezetre azt elmondani, leírni képtelenség. a Két gyönyörű szeme még most előttem van,olyan nyugodt mintha már tudná hogy hol van .A lányok /lányom és barátnője /strandolás előtt Abigélre is nagyon kíváncsiak voltak ezért nem kellett őket nógatni a felkeléssel. Nagyon jó egészséget türelmet és sok boldogságot a kicsihez.Sok szeretettel.Gabi,Dórika.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a kedvességet!! :) Olyan jó, hogy nem csak a mi szeretetünket, de a Gyülekezetét is élvezheti/érezheti Abigél! :)

      Törlés