Pinterest

Pinterest

2013. febr. 25.

Növekszik a pocakom :)

27 hetesek lettünk ma. Ez azt jelenti, hogy már alig 3 hónap, és itt lesz a mi kis édi-bédi babánk. :) Eddig olyan szép volt minden... Ahhoz képest, hogy a gerinc-dokim azt mondta, hogy a "szuperegészséges" gerincem miatt a várandósság harmadik hónapjától végig feküdnöm kell majd, már a hetedik hónapba fordulunk a héten, és még mindig aktívan szaladgálok. (És persze közben vigyázok magamra/magunkra! :) ) Nem fáj a derekam (csak picit néha a hátam), nincs gyomorégésem, teljesen jól érzem magam, minden porcikámmal várom az érkezést.
Nagyon sok kedves ránk gondolást tapasztalok nap, mint nap. Kedves posztokat találok a facebook oldalamon gyülekezeti tagoktól, barátoktól. És ez olyan jó. :) Jó érzés az, hogy mások is várják velünk együtt a kis csöppet.
Már benn áll a helyén a pelenkázó, előkerülnek a babaholmik, amiket hosszú évek óta gyűjtögetek, hiszen az anyaságra való vágyakozás már régóta ott volt a szívemben.
És közben jól esik mindenféle babaszoba ötleteket nézegetnem (pinterest), és magamba szívni azt a hihetetlen finomságot, ami árad a képekből. Néhányat felteszek ide is, hogy ne csak én olvadozzak :)


















Hát nem mesések? :) Olyan jó elmerengeni. Szárnyakat adnak ezek a szépséges képek a babás gondolatoknak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése