Pinterest

Pinterest

2016. jún. 3.

Eper szezon

Még tart az eper szezon, és gondoltam, megosztom Veled, kedves Olvasóm azt a nagyszerű és egyszerű receptet, amit idén nagyon sokszor elkészítettem, mindig nagy sikere volt, mert annyira könnyű, üdítő és FINOM! :)
Persze biztos sokan ismerik, főleg, akik szeretik a pohárkrém jellegű desszerteket. De hátha tudok valakinek újat mondani :)

Először is: szedjünk epret! :)

Főzzünk meg 2  adag vanília pudingot (ha kicsi adagot szeretnénk, elég egyet is, de mi mindig annyian vagyunk, mint egy sereg :) ). Tegyük félre egy picit hűlni. Majd vegyünk elő egy szép tálat - ha színtelen és minta nélküli üvegtál, abban kifejezetten mutatósra elrendezhetjük -, felezzünk bele annyi epret, hogy ellepje az alját. (Az átlátszó tálban oldalra állíthatunk eperszeleteket.) Kanalazzunk rá valamennyi pudingot, majd tördeljünk bele babapiskótát. Amekkorára gondoljuk. Én olyan 2-3 centis darabokra szoktam. Majd mehet rá a maradék puding, a tetejére pedig szeleteljünk epret, és persze mehet rá mindenféle dekoráció, amit gondolunk. Fincsi :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése