Pinterest

Pinterest

2010. júl. 26.

Kezdetben...

Nagyon régen szeretnék már egy blogot... ám mivel annyira értek az ilyesmihez, nem szántam rá magam a készítésre. De most, 2010. július 26-án, a névnapomon, egy kedves Barátom megajándékozott engem egy saját bloggal :) Köszönöm szépen, innen is :) Isten éltesse az Annákat, Anikókat, és mindenki mást is természetesen! :)

4 megjegyzés:

  1. Isten hozott a blogolók világában :) Remélem, jól érzed majd itt magad, és sokáig maradsz :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, igyekszem majd :)

    VálaszTörlés
  3. Kezdetben ... A Biblia is ezzel a kifejezéssel kezdődött. Látszik, hogy Csipi Lelkész, ízig-vérig :) Erről reménység szerint a Blog minden Kedves Olvasója hamarosan meg fog győződni :) A Kezdetek Kezdetén nem volt semmi. Isten szólt, és előállott. Amit alkotott, az jó volt. Kicsit ez a Blog is teremtés, hiszen a forrása Anikó szívéből-lelkéből fakad. A szívének titokzatos világában születnek meg az érzései, gondolatai, szavai, a mosolya és a kedvessége. Isten így teremti tovább a világot, azokon keresztül, akik valaha meghallották a hangját.

    A tulipános láda hagyományos bútordarabja volt az eladó sorú magyar lányoknak és fiatalasszonyoknak is. Anikó modern (on)lány. Digitális tulipános ládájában sok értéket találhatsz majd!

    Anikó gondolatait, élményeit és receptjeit gyermeki tisztasággal, őszinteséggel és örömmel színes üveggyöngyökként osztja meg Veled. Gyere örülj vele!

    Többet kapsz mint apró gyöngyöket! Ha közel hajolsz hozzájuk, Istent láthatod rajtuk keresztül mosolyogni :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen ezt az igazán kedves ajánlót :)

    VálaszTörlés